Verksamhetsområden

Vi utför dagligen godstransporter på väg i Norr- och Västerbotten. Här finner du mer information om våra verksamhetsområden och transportuppdrag.

Kyl, frys- & värmetransporter

På uppdrag av bl.a Kyl & Frysexpressen, Martin & Servera samt vårt egna moderbolag Lindströms Transport transporterar vi dagligen livsmedel inom Norr- och Västerbotten. Att transportera temperaturkänsligt gods ställer höga krav på oss som leverantör. Våra tempererade transporter sker i obrutna kylkedjor i fordon som är utrustade med säkerhetssystem för att övervaka att våra laster håller rätt temperatur.

Kontakta oss eller våra samarbetspartners om du har frågor angående livsmedelstransporter. 

Våra samarbetspartners

Stycke-, parti- och specialgodstransporter

Vi transporterar  i stort sett allt som går att lasta på ett flak. Med specialanpassade fordon för att transportera virke- och flis, explosiva varor samt avfall erbjuder vi transporter för alla sorters behov. Detta verksamhetsområde är helt anpassat utifrån efterfrågan och uppdragsgivaren behov vilket ställer höga krav på  flexibilitet och anpassningsförmåga. 

Kontakta oss om du har frågor angående stycke- parti- och specialgodstransporter.

Våra samarbetspartners
Logotyp Fair Transport

Vi jobbar för en sund och hållbar transportnäring.

Som en del av vårt hållbarhetsarbete har vi sedan 2012 tagit ställning för Fair Transport. Varje transport utförd av oss resulterar i en Trevligare tillvaro för våra medarbetare, uppdragsgivare, slutkonsument och samhället.

Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.