volvo-lastbil-1

Semestervikarier B-, C-, CE-chaufförer

Vi söker duktiga och ansvarstagande semestervikarier till Kiruna. Vårt primära verksamhetsområde är tempererade livsmedelstransporter, där vi distribuerar gods från terminal och ut till kund. Vi utför även transporter av stycke- och partigods, från vår godsterminal till kunder runt om i Kiruna.

Inför sommarens semestrar söker vi chaufförer med B-, C-, eller CE-behörighet. Vi matchar arbetsuppgifter/körning med era önskemål, behörighet och tidigare erfarenheter. Giltigt YKB är en förutsättning för samtliga sommarvikarier.

Skicka en ansökan idag så kan vi hitta ett sommarjobb som passar er. Våra semestervikariat har goda chanser att förlängas och rätt person kan komma att erbjudas längre anställning efter att vikariatet upphör.

Krav

  • B-,C- eller CE
  • YKB (för C-, CE-chaufförer)

Skicka er ansökan via formuläret, fyll i era behörigheter och skriv gärna era önskemål om vilken slags körning ni vill jobba med.

Vid eventuella frågor, vänligen kontakta Miroslav Hochel.

  • Tel: 070-569 40 18
  • E-post: miroslav.hochel@kirunabilfrakt.se
  • Besöksadress: Industrivägen 26, Kiruna

Vi ser fram emot att höra från just dig!

Om Kiruna Bilfrakt

Kiruna Bilfrakt är en pålitlig leverantör av transport och logistiktjänster som funnits i transportbranschen sedan 60-talet. Sedan mitten av 2019 är Kiruna Bilfrakt också en del av Lindströms Transport. Tillsammans arbetar vi med en vision att bli de ledande åkerierna i Norrbotten där alla vill arbeta. För oss är våra medarbetare den främsta tillgången, därför arbetar vi oavbrutet med att förbättra arbetsmiljön, trivseln, och arbetsvillkoren för våra chaufförer. Vi vill hjälpa varje medarbetare att utvecklas eftersom vi är övertygade om att företaget då också utvecklas.

Ansökningsformulär

Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.