Tungmekaninker – Kiruna

Vi söker en självgående och initiativtagande tungmekaniker för anställning i Kiruna. Tjänsten innebär i huvudsak service/underhåll och reparation av våra lastbilar, släpvagnar och lastmaskiner. Arbetet utförs i vår verkstad som ligger i anslutning till vår godsterminal i Kiruna.

Heltid eller deltidstjänst för anställning (med lön enligt avtal) alternativt F-skattare som fakturerar för arbetad tid enligt överenskommelse.

Tunga körkortsbehörigheter C & CE är meriterande men inget krav

Om Kiruna Bilfrakt
Kiruna Bilfrakt är en pålitligt leverantör av transport och logistiktjänster som funnits i transportbranschen sedan 60-talet. Sedan mitten av 2019 är Kiruna Bilfrakt också en del av Lindströms Transport. Tillsammans arbetar vi med en vision att bli de ledande åkerierna i Norrbotten där alla vill arbeta. För oss är våra medarbetare den främsta tillgången, därför arbetar vi oavbrutet med att förbättra arbetsmiljön, trivseln, och arbetsvillkoren för våra chaufförer. Vi vill hjälpa varje medarbetare att utvecklas eftersom vi är övertygade om att företaget då också utvecklas. Läs mer om oss här.

Kontakta oss vid frågor
Maila jobb@trevliga.se eller ring 0920 -45 12 03 vid eventuella frågor om tjänsten.

Ansök om tjänsten
Du skickar enkelt in en ansökan via formuläret nedan, komplettera gärna ansökan med ett personligt brev, CV eller andra dokument och intyg som du tycker är väsentligt för ansökan.

Vi ser framemot att höra från just dig!

Ansökningsformulär

Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.